Snimanje zuba - Zvezdara na dohvat ruke

Potrebno vam je snimanje zuba? Zvezdara vam najviše odgovara jer tu živite ili radite? Onda ste na pravom mestu! Ordinacija Šumice Dental Studio se nalazi na tromeđi između opština Zvezdara, Voždovac i Vračar. Ne samo da imamo aparat za digitalno snimanje zuba i vilice i digitalni aparat za snimanje pojedinačnih zuba, već imamo i tim stomatologa od kojih možete dobiti kompletnu stomatološku uslugu.

Ukoliko vam je neophodan ortopan, stojimo vam na raspolaganju za brzo i komforno snimanje zuba nadomak opštine Zvezdara. Snimke saljemo na mail adresu ili narezujemo na CD! Dođite u našu ordinaciju po snimak ili stomatološki pregled – čekamo vas!

8 razloga zašto Šumice Dental Studio za snimanje zuba Zvezdara:

 • Lokacija: Nalazimo se na odličnoj lokaciji, lako dostupnoj iz svih delova opštine Zvezdara različitim linijama gradskog prevoza.
 • Parking: Ako dolazite kolima, ne morate se brinuti za parking. Možete iskoristiti parking obližnjeg BEO Shopping Centra ili Super Vera, kao i susednu Rimsku ulicu.
 • Fleksibilnost: Ne morate biti naš stomatološki pacijent da biste mogli da snimite zube kod nas.
 • Oprema: Kod nas možete snimiti i pojedinačne zube i celu vilicu – imamo odgovarajuću opremu za obe varijante.
 • Praktičnost: Snimak zuba možete dobiti u elektronskom formatu i možemo ga proslediti vama ili vašem stomatologu na i-mejl.
 • Sveobuhvatnost: U našoj prostranoj ordinaciji, osim snimanja zuba, možete dobiti i kompletnu stomatološku uslugu.
 • Tradicija: Naši stomatolozi nastavljaju tradiciju dugu 35 godina.
 • Uvek smo u toku: Naš stručni tim se stalno usavršava i prati poslednje trendove u različitim granama stomatologije i digitalnog snimanja zuba.
Snimanje zuba Zvezdara: Digitalni ortopantomografski aparat

Snimanje zuba - Mirijevo i cela Zvezdara u komšiluku

Za snimanje zuba Mirijevo ne nudi baš širok izbor, tako da nam u našu ordinaciju u Ulici Vojislava Ilića često dolaze pacijenti iz ovog dela opštine Zvezdara. Kako tačno do nas?

 • Iz različitih delova Mirijeva do nas možete doći linijama gradskog prevoza broj 20, 46 i 79.
 • Ako pak dolazite iz pravca Vukovog spomenika, treba samo da se spustite niz Ulicu Vojislava Ilića, što možete učiniti peške, tramvajem (broj 6, 7 ili 14), trolejbusom (22 ili 29L) ili autobusom (broj 79).
 • Od Cvetkove pijace ili Učiteljskog naselja se do nas možete prošetati – tu ste za oko 15 minuta, a možete doći i linijama broj 46, 55, 21 i 29L.
 • Iz Malog Mokrog Luga do nas saobraćaju linije 308 i 310, a iz Velikog Mokrog Luga 38 i 308.
 • Kolima do nas možete stići preko zvezdarskih ulica Matice Srpske, Deskaševe, Mite Ružića.
 • Kao orijentiri u neposrednoj blizini naše ordinacije mogu vam poslužiti npr. BEO Shopping Centar, Super Vero i Lidl.

Snimanje zuba Beograd : Zvezdara, Mirijevo, Konjarnik, Vračar - svima smo blizu

Kao što vidite, naša ordinacija štedi vreme i stoji na usluzi mnogobrojnim stanovnicima Zvezdare, Voždovca i Vračara. Do nas možete lako doći kada vam treba ortopan na Zvezdari i brzo obaviti snimanje zuba. Tu smo i za digitalni ortopan i za celokupnu stomatološku uslugu radnim danima od 11 do 19h, kao i subotom od 10 do 14h.

Ukoliko vam je potreban ortopan zbog otpočinjanja ortodontske terapije, endodontskog tretmana ili stavljanja implantata, dođite u Šumice Dental Studio, retko mesto gde istovremeno možete i snimiti zube i dobiti savet i pregled stomatologa.

Pozovite nas – Šumice Dental Studio vam stoji na raspolaganju i za digitalno snimanje zuba i za rešavanje svih problema sa zubima i desnima!