Snimanje zuba - Voždovac na dlanu

Ukoliko je za snimanje zuba Vozdovac deo grada koji vam najviše odgovara, uštedite vreme i dođite u ordinaciju Šumice Dental Studio. U prijatnom ambijentu naše prostrane ordinacije na usluzi vam stoji naše stručno i predusretljivo osoblje kao i sva potrebna moderna oprema. Čekamo vas na lokaciji lako dostupnoj iz svih delova naše velike opštine!

Traži se: Ortopan Vozdovac

Život u glavnom gradu nameće prilično brz tempo koji diktiraju mnogobrojne obaveze ali i činjenica da je Beograd postao toliko veliki i prometan da više ne postoje pravila za mesto i vreme kada su u pitanju gužve u saobraćaju. I zato sigurno i vi nastojite da šta god možete, obavite “u kraju”. Snimanje zuba definitivno spada u obaveze koje želimo da obavimo u komšiluku jer oduzima svega nekoliko minuta našeg vremena, pa bi bilo posve nepraktično trošiti sate na put do i od ordinacije.

Kada vam je potreban ortopan Vozdovac raspolaže sa nekoliko rendgen centara u kojima možete snimiti zube. U našem najneposrednijem okruženju mi smo jedini koji pružaju ovu uslugu, a uopšte uzev smo jedni od retkih koji na istom mestu nude i kompletnu stomatološku uslugu i uslugu snimanja zuba. Raspolažemo aparatom za digitalno snimanje zuba i vilice, kao i digitalnim aparatom za snimanje pojedinačnih zuba. Naši stomatolozi svojim užim specijalnostima pokrivaju sve od skidanja kamenca preko ortodoncije do plombiranja zuba.

Morate hitno da snimite jedan ili više zuba? Pozovite nas i dođite!

Čekamo vas u Ulici Vojislava Ilića na Voždovcu.

Snimanje zuba - Voždovac je širok pojam

Za sve usluge, pa i za snimanje zuba Voždovac je zaista širok pojam. Gde se tačno nalazi ordinacija Šumice Dental Studio i kako da dođete do nas? Tu smo za vas u Ulici Vojislava Ilića 94b svakog radnog dana od 11 do 19h, kao i subotom od 10 do 14h.

Ortopan Vozdovac i Šumice Dental Studio: 9 korisnih informacija u vezi sa našom lokacijom

  • Nalazimo se u neposrednoj blizini novog BEO shopping centra i Super Vera, čije parkinge možete iskoristiti ako dolazite kolima do naše ordinacije.
  • Ako vam za snimanje zuba Konjarnik najviše odgovara, ili pak Lekino brdo, onda do nas možete i peške za oko 15 minuta.
  • Šumice su nam takoreći “iza ćoška”.
  • Iz naselja Braće Jerković do nas možete doći direktno autobusom broj 50 ili uz presedanje linijama 20 i 26.
  • Od Autokomande stižete do naše ordinacije autobuskim linijama broj 17, 46 i 55.
  • Sa Banjice do nas saobraća autobus broj 50 direktno odnosno 42, 59 i 78 sa presedanjem na linije 17 ili 29L.
  • Iz naselja Kumodraž možete doći linijama 406L, 33 i 25P uz presedanje na autobus broj 17 ili 50.
  • Iz udaljenijih delova opštine Voždovac do ordinacije Šumice Dental Studio možete koristiti linije 401, 402, 403, 405 i 406L uz presedanja.
  • I iz drugih delova grada naša ordinacija je lako dostupna gradskim prevozom. Linije koje staju u neposrednoj blizini ordinacije su 20, 21, 29L.
Snimanje zuba Vozdovac: Snimanje pojedinacnih zuba i cele vilice

Snimanje zuba Vozdovac: Brzo i prijatno uz Šumice Dental Studio

Snimanje zuba je neophodno prilikom pripreme za različite intervencije, kao i u svrhu praćenja nekih procesa. Ukoliko živite ili radite u blizini naše ordinacije i potreban vam je ortopan Voždovac je opština sa koje dolazi veliki broj naših pacijenata – budite i vi jedni od njih!
Proces je brz i udoban – sve što treba da uradite je da pre samog snimanja skinete metalni nakit ako ga nosite. Rado ćemo na licu mesta snimak proslediti na željenu i-mejl adresu ili ga snimiti na CD.

Pozovite nas – Šumice Dental Studio vam stoji na raspolaganju i za digitalno snimanje zuba i za rešavanje svih problema sa zubima i desnima!