Oralna hirurgija - kada je potrebno hirurško lečenje zuba

Oralna hirurgija – oblast stomatologije koja pacijente posebno plaši, a za stomatologe predstavlja poseban izazov. Otklonimo razloge za strah na samom početku. Naime, u stomatološkoj ordinaciji Šumice Dental Studio ćemo se uz pomoć lokalne anestezije postarati da sama procedura bude bezbolna, a zatim ćemo vas dobro opremiti uputstvima i savetima za što brži i lakši oporavak, bez komplikacija!

Šta obuhvata oralna hirurgija?

Oralna hirurgija stupa na scenu kada je potrebna neka od sledećih intervencija:

U okviru pregleda u ordinaciji Šumice Dental Studio možete na licu mesta obaviti i snimanje zuba – tako ćemo najpreciznije utvrditi o čemu se radi i da li je naš oralni hirurg taj koji će rešavati vaš problem.

Oralna hirurgija u ordinaciji Šumice Dental Studio

Znamo da se zbog dobrog oralnog hirurga ide i na drugi kraj grada, ali ukoliko vam za lokaciju stomatološke ordinacije odgovara Konjarnik ili neki drugi deo opština Voždovac i Zvezdara, ili pak obližnji Vračar, onda dolaskom u našu ordinaciju i štedite na vremenu i dobijate vrhunsku uslugu!

Kada je u pitanju oralna hirurgija cene variraju u zavisnosti od toga koja intervencija je u pitanju i da li je potrebno sanirati još neki problem pre ili posle zahvata.

Niste sigurni da li baš oralna hirurgija ima rešenje za vaš problem? Zakažite pregled u stomatološkoj ordinaciji Šumice Dental Studio i rešićemo svaku vašu dilemu!